Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Καφες- ακρως οικογενειακό

η στιγμη του καφε,
απο στιγμή ατομική
ή αντε στιγμή του ζευγαριου
μετατρέπεται σε οικογενειακή διαδικασία.



Πώς;;;



όλοι κάτι θέλουν απο τον νεσκαφέ μας!



Η πριγκίπησσά μας, έμαθε να τον φτιάχνει μεσα στις διακοπές , και τώρα την περιμένουμε να τον φτιάξει με τα χεράκια της. έχει ανησυχίες όμως : μήπως της λέμε ότι είναι ο καλύτερος απλά επειδή είναι με τα χεράκια της; μήπως δεν είναι πραγματικά ο καλύτερος καφές που έχουμε πιει;



Ο μικρός πρίγκηπας απο την άλλη, γλυκομματιάζει τα καλαμάκια. ή θα έρθει να μας γεμίσει το ποτήρι με 5-6 .. όσα κρατάει τελος πάντων ή αν δεν έχει πρόχειρα καλαμάκια ανα χείρας , θα περιμένει πότε δε θα κρατάμε το ποτήρι να ορμήξει. Πρόσφατα δοκίμασε και με τη γλωσσίτσα του τον αφρό που ήταν κολλημένος στο καλαμάκι ... και του άρεσε! το επανέλαβε 1-2 φορες και έκανα το λάθος να γελάσω.Το εξέλαβε ως παιχνίδι , και άντε να το κόψουμε τώρα.....



4 σχόλια:

Ιωάννα είπε...

Ξέρεις τι μου αρέσει Μιράντα; μου αρέσει η συνωνυμία των παιδιών μας. Πρίγκηπας του φωτός (ο ήλιος ο ίδιος), ο μεγάλος και Πριγκίπισσα Ηλιαχτίδα, η μικρή. Όσο για τον καφέ, μέχρι τώρα τον έπινα μόνη μου στο balconi club που είναι για καπνίζοντες. Τώρα που καλοκαιριάζει βγαίνουν και τα μικρά έξω και ο ...πέ πίνεται στα γρήγορα και μετ' εμποδίων. ( το φρα, το άρπαξαν κιόλας τα δαχτυλάκια τους από τον αφρό). Καλαμάκια δεν αρπάζουν, έχουν τα δικά τους σε πολύ πιο έντονα χρώματα.

The Gasbird Familly είπε...

Η οικογένεια υποβάλλει τα σέβη και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς της.Από τώρα καφέδες?!Χάλια τα νεύρα ,χάλια!

houz είπε...

Με τόσα ωραία καφέ που άνοιξανε τσατάλια θα γίνουν gasbird !!!!!

Πάντως το εδώ καφενέ προσφέρει και οπτικό ενισχυτή ( πως ξεχωρίζουν οι άνθρωποι του advertising ).

Το χειμώνα μας αφήνει ελεύθερους μια που ο καφές πίνετε κάτω απο τον αποροφητήρα ένεκα και ο "φόρος βλακείας", το καλοκαίρι που είναι εξωτερικής απόλαυσης η επίθεση έχει δύο στρατηγικές.

Η πρώτη αφορά το γλυκομμάτιασμα ( ωραία λέξη κρίμας που την μάθαμε σε τόσο μεγάλη ηλικία ) για την απόκτηση του και την κατάποση του.

Η δεύτερη άμα και συνειδητοποιήσει ότι ο οχτρός είναι στις επάλξεις και δεν μπορεί να έχει προσπέλαση στον καφέ, τότε η στρατηγική αφορά το πυροβολικό και τις ειδικές δυνάμεις καταστροφών. Είτε πετάμε απο μακρυά αντικείμενα μέσα στο ποτήρι είτε μετα στιγμιαίας κάθετης εφόρμησεως.

Σημ. Τα αντικείμενα πολλές φορές είναι πιο ακριβα και πονάνε περισσότερο απο την απώλεια του καφέ.

Μετά απο έντονες εργαστηρικές δοκιμές σας επιβεβαιώνω ότι το Sony W200 είναι όντως ανθεκτικό στον φραπέ.
Για την γεύση του και το πόσο δένει με τον καφέ οι γνώμες ποικίλουν ανάλογα με την ύπαρξη ζάχαρης και γάλακτος.

MiKy είπε...

@Iωάννα , ισως ειναι μια ιδεα καλη, να βάζουμε στο δικό μας καφέ αχρωμα καλαμάκια. θα το δοκιμάσω!

@Gasberdians.... ευχαριστούμε και αντιχαιρετούμε. Ο καφες είναι 365 μερες το χρόνο απαραίτητος... οσο για τα νεύρα,αλλο θεμα εντελώς!

@Παυλο , κι εμεις ρίχνουμε μεσα. Οτιδήποτε μπορει να εκτιξευθει μεσα σε οτιδήποτε.το σιγουρο ειναι οτι η καφεϊνη δεν επηρεάζεται απο πλαστικα ανθρωπάκια , μαρκαδόρους και κλειδια. το κινητό όχι δεν το δοκιμάσαμε ακόμα.
η εικόνα για αυτο το θεμα ήταν σκόπιμα λιτή και χωρίς τα γυρω γυρω:-))