Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

να την η Δευτέρα

που πλέει στον αέρα ...
μετα απο ενα γεμάτο ΣΚ ,Τσαγγαροδευτερα !
Ξεκινησαμε με χαρουμενα πηδηματάκια αλλά μολις φτάσαμε στην αυλή του σχολείου ηθελε να γυρισουμε πίσω.τελικα συμβιβαστηκε με τη τσουληθρα.
Ο πρίγκηψ ξύπνιος μετα της μανούλας απο τις 04:00.
σημερα θα μείνει ως τις 11 στο σχολειο, και θα ερθει και ο 4ος συμμαθητης.
ειναι το πρωτο test drive της ταξης με πλήρη σύνθεση. Αν παει καλά, απο αυριο σχολάμε 12.

Παρασκευη: 4-5λογοθεραπεια : είπε για πρωτη φορα, στο συγκεκριμενο μαθημα ,σωστα μια λεξη."γυαλια" , που αντιστοιχουσε σε γυαλια ηλίου.
υπερκινητικος , σηκωθηκε ισαμε 15 φορες στο 45λεπτο.
μολις γυρισαμε σπιτι κοιμηθηκε.
εργοθεραπεια 7:45 κεφατος. ταυτιση συμβολων. κανοντας μια διαδρομη πισω απο και πανω απο συγκεκριμενα αντικειμενα, εβαζε σ'ενα μεγαλο πινακα ,που ειχε στην κατω μερια ενα ρολοι ,με μαγνητακια τους αριθμους που δειχνουν τις ωρες του ρολογιου.
Εντυπωσιαστηκαμε που δε μπερδεψε το 12 ουτε με το 1 ουτε με το 2 .επισης εδειξε να καταλαβαινει τις εννοιες του χωρου.

Το Σαββατο ως "παπατζου" εκρυβα κατω απο ενα ποτηρι το αγαπημενο playmobil και... εδω ο παπας εκει ο παπας , ο Νασος εβρισκε που είναι το αντικείμενο του πόθου. Το ίδιο τεστ με αδιαφορα αντικειμενα δε δούλεψε.
αυτη ειναι και η βασικη δυσκολια. δε μπορεις να ελεγξεις αν έχει καποια δεξιότητα αν δεν υπάρχει κίνητρο να την χρησιμοποιήσει.
Τις συμφωνίες του τύπου " βρες το και μετα θα παίξεις" ενίοτε τις γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων του. Ετσι ειμαστε συνεχως σε αναζήτηση κινητρων.

Το απογευμα γιορτη του κρασιου. Η μεγαλύτερη επιτυχια ηταν που πείστηκε να ρίχνει τα πετραδάκια σε εναν κουβά με νερό και όχι στον κουβα με το μούστο που εβγαινε απο το πατητήρι.

2 σχόλια:

Μαριλένα είπε...

Γεια σου Μιραντάκι, προχωράμε βλέπω :-).

MiKy είπε...

Μαριλενακι Καλημερα
μηπως εχει πεσει στα χερια σου "η επαυλη των ανδρων" του Ντενι Γκετζ? το αινιγμα του παπαγαλου το αγάπησα και λέω να δοκιμάσω κι αυτο.